26 Ιουλ 2023

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Δυτικής Σάμου για την εκλογή του νέου πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Δυτικής Σάμου για την εκλογή του καθηγητή Δημήτριου Παπαγεωργίου του Τμήματος “Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας” της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο αξίωμα του πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου.


«Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η εκλογή σας αποτελεί την αναγνώριση του έργου που έχετε επιτελέσει επί σειρά ετών και εγείρει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον!

Προσωπικά σας εύχομαι να έχετε καλή δύναμη και μια παραγωγική θητεία τόσο εσείς όσο και οι νέο εκλεγέντες αντιπρυτάνεις.

Σε αυτή τη διαδρομή, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα έχετε την αμέριστη υποστήριξή μου, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινής μας προσπάθειας και συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου όπως είχαμε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι θα θέσετε ακόμη υψηλότερους στόχους και από κοινού με τη συνδρομή του Δήμου μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προς όφελος πάντα της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του νησιού μας!

Σας εύχομαι να έχετε καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στο έργο σας!

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου
Αλέξανδρος Λυμπέρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required