16 Αυγ 2023

Διενέργεια αρχαιρεσιών στον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Λιμάνι» Καρλοβάσου

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, επιβάλλεται η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ενημέρωση όλων των μελών για τα έως σήμερα πεπραγμένα του συλλόγου και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες λόγω της ελλείψεως καταλλήλου χώρου για την συγκέντρωση πολλών ατόμων για την διεξαγωγή ενημέρωσης, συζήτησης ανταλλαγής απόψεων κ.λ.π. το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα: 

1. Την ενημέρωση των μελών για τα έως σήμερα πεπραγμένα του συλλόγου, με κατ’ ιδίαν ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν επί των πεπραγμένων και των προβλημάτων του συλλόγου.

2. Την εκτέλεση των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την 27η Αυγούστου 2023 με την παρακάτω περιγραφόμενη διαδικασία:

i. Δήλωση των επιθυμούντων μελών του Συλλόγου για την υποψηφιότητά των στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έως την 23η Αυγούστου 2023 στο τηλέφωνο 6945877104.

ii. Την Κυριακή 27η Αυγούστου 2023, στο προσωρινό γραφείο του Συλλόγου (έναντι Αναψυκτήριου “Luigi”) θα υπάρχει “Κάλπη” όπου στις ώρες 09:00 έως 12:00 και 17:00 έως 20:00 θα μπορούν να προσέρχονται τα μέλη, για να ψηφίζουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Σημειώνεται ότι εγγραφή νέου μέλους είναι δυνατόν να γίνει και πριν αυτό ψηφίσει.

iii. Το σφράγισμα της κάλπης θα γίνει παρουσία των επιθυμούντων να παραβρεθούν υποψηφίων, 15 λεπτά πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

iv. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας θα γίνεται καταγραφή των ψηφισάντων σε ειδικό κατάλογο στον οποίο και θα υπογράφουν για την διασφάλιση της εγκυρότητας.

v. Η αποσφράγιση της κάλπης και η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει παρουσία των υποψηφίων αλλά και μελών του συλλόγου που επιθυμούν να παραβρεθούν.

vi. Τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών θα αναρτηθούν στην είσοδο του προσωρινού γραφείου του Συλλόγου.

Επιπρόσθετα την ημέρα της ψηφοφορίας θα υπάρχει η δυνατότητα:

1. Tης ενημέρωσης και υποβολής πιθανών ερωτήσεων, στο παρευρισκόμενο προς τούτο μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Της ελεύθερης πρόσβασης στο Καταστατικό.

3. Της προαιρετικής καταβολής της ετήσιας συνδρομής.

Παράκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων αλλά και της ευρείας προσέλευσή σας στην ψηφοφορία . Ο Σύλλογος, μας χρειάζεται όλους.

Λιμάνι 16 Αυγούστου 2023 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required