5 Αυγ 2023

Η συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Καρλόβασι - Με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. για μία ακόμα φορά συνέβαλε σε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του νησιού μας, στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου, ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Μπάσης κατά τη διάρκεια της συναυλίας τόνισε πόσο θερμό ήταν το κοινό αλλά και πόσο αγαπάει τη Σάμο.





Τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης, όπως και η Ομάδα Διάσωσης Σάμου. Δεκάδες ακόμη άνθρωποι βοήθησαν ώστε η Σάμος να ζήσει μια τόσο μεγαλειώδη συναυλία και αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια και κυρίως στον κ. Τάσο Φουντουλάκο.




Ο Δήμος Δυτικής Σάμου συνέβαλε στη διοργάνωση, ενώ ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ανέφερε πως επιθυμία όλων είναι η συναυλία να υλοποιηθεί ξανά και του χρόνου. 




Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. δίνει το παρόν στις πολιτιστικές διοργανώσεις τόσο της Σάμου, όσο και της Ικαρίας και των Φούρνων, με την πολύτιμη υποστήριξη των μελών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required