2 Σεπ 2023

2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2023 Δήμου Δυτικής Σάμου - Η συναυλία των Μανώλη Μητσιά και Γιώτας Νέγκα στο Καρλόβασι

Στα πλαίσια του 2ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ 2023 του Δήμου Δυτικής Σάμου, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου έδωσαν συναυλία στον αύλειο χώρο της Πορφυριάδας στο Καρλόβασι.

Ο Μανώλης Μητσιάς πλαισιωμένος από τη σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα μας χάρισαν μια παράσταση -κατάθεση ψυχής με τραγούδια κορυφαίων συνθετών, ερμηνευτών και δημιουργών.


Το κοινό συμμετέχοντας ενεργά στη συναυλία, σιγοτραγούδησε τις επιτυχίες που ερμήνευσε ο Μανώλης Μητσιάς με το μοναδικό του ηχόχρωμα, ενώ στο τέλος της βραδιάς καταχειροκρότησε τόσο τους ερμηνευτές όσο και τους εξαιρετικούς μουσικούς.


Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαρίστησε την επιχείρηση «Ηotel Merope” για τη φιλοξενία των καλλιτεχνών, την εταιρεία Samos Logistics Bus Transfer Services για τις μετακινήσεις τους καθώς και την Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου για τη στήριξη όλων των δράσεων μας.


Την όλη διοργάνωση της συναυλίας είχε αναλάβει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Γιώργος Διακοσταμάτης σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Σταμούλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required