3 Σεπ 2023

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου - Συνάντηση με τον γ.γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μάνο Λογοθέτη

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, αποτελούμενη από την πρόεδρο Μαρία Μαυρίδου, τον γενικό γραμματέα Νικόλαο Μαθιουδάκη, τον οργανωτικό γραμματέα Ιωάννη Λεονταρίδη, παρουσία και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα τουΥπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μάνο Λογοθέτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, και αφού τα μέλη της Ένωσης εξέφρασαν στον κ. γενικό τις θερμές τους ευχές, στα πλαίσια ανάληψης των νέων του καθηκόντων, του παρέθεσαν λεπτομερώς όλα τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού και ως εκ τούτου την αναγκαιότητα άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης, μέσω των τακτικών και συμπληρωματικών μεταθέσεων.

Ο κ. Λογοθέτης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καθένα από τα ζητήματα που του παραθέσαμε, διαβεβαιώνοντας πως θα κάνει ό,τι είναι εφικτό, ώστε να επιλυθούν τα υφιστάμενα προβλήματα, με γνώμονα την ανθρώπινη και αξιοπρεπή υπηρεσιακή καθημερινότητα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για μια διαρκή και ουσιώδη μεταξύ τους επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required