17 Οκτ 2023

18 Οκτωβρίου - Σύσκεψη σωματείων και φορέων για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας

Σύσκεψη σωματείων και φορέων για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου στην πόλη της Σάμου. Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Το Εργατικό Κέντρο Σάμου μετά την μαζική συμμετοχή που είχε η διαδικτυακή σύσκεψη που κάλεσε στις 13/10/23 με τη συμμετοχή Εργατικών Κέντρων, Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ και σωματείων εργαζομένων στα νοσοκομεία των νησιών του Αιγαίου (Σάμο, Ικαρία, Λέσβο, Χίο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Κάλυμνο, Λέρο), καλεί τους εργαζόμενους, τους αντιπροσώπους του ΕΚΣ, τα ΔΣ των σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, συλλόγους και φορείς του νησιού μας σε σύσκεψη την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ.

Η Ε.Γ. του ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ, με απόφασή της, συμμετέχει στη σύσκεψη και καλεί τα σωματεία του δημοσίου του νησιού σε συμμετοχή. Αντίστοιχο κάλεσμα θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και για τα σωματεία της Ικαρίας, με νέα ανακοίνωση για τη διοργάνωση σύσκεψης και στο νησί της Ικαρίας.

Στόχος, όλοι μαζί σε συντονισμό και κοινή δράση με τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, να οργανώσουμε τον αγώνα του λαού του νησιού μας για να δοθούν λύσεις στην εγκατάλειψη που βιώνουμε στην υγεία με κίνδυνο πολλές φορές την ίδια μας τη ζωή.

Προετοιμάζουμε Παναιγαιακή κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, στις 6 Νοέμβρη, με ενδιάμεσο σταθμό ταυτόχρονες κινητοποιήσεις στα νησιά λίγες μέρες πριν.

Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας! Αφορά τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε σωματείου, συλλόγου, φορέα, του ίδιου του λαού των νησιών μας!

Φτάνει πια με την εγκατάλειψη!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και απαιτούμε την κάλυψη όλων των αναγκών μας.

Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required