1 Οκτ 2023

«ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» - Πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ η 2η παρουσίαση του συνδυασμού

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»
Η δεύτερη παρουσίαση του συνδυασμού Δήμου Ανατολικής Σάμου «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού και νυν δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο, στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου στο Βαθύ. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Στάντζος στην εισήγησή του ανέφρε ότι «η πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου ήταν, είναι και θα είναι ανοικτή για τον κάθε πολίτη που θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημά του». Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος έκανε αναφορά στην τετραετία που πέρασε, που παρά τα προβλήματα της πανδημίας Covid-19, του σεισμού, των πλημμυρών, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο που αφορά την καθημερινότητα και έχουν τεθεί οι βάσεις για τη νέα πενταετία.

Φωτό: samostoday.gr

Παρουσίασε ονομαστικά τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων, αλλά και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, όπου και χειροκροτήθηκαν θερμά.


Στον επίλογό του ο κ. Στάντζος φανερά συγκινημένος είπε:

«Φίλες και Φίλοι.

Το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑ.Σ.Α.» είναι το ψηφοδέλτιο της ενότητας, το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»

Ένας συνδυασμός ανανέωσης, με πολλούς νέους υποψήφιους.

Φωτό: samostoday.gr

Είναι γυναίκες και άνδρες υποψήφιοι, άτομα καταξιωμένα και δραστήρια στην κοινωνική, την επιστημονική, την επαγγελματική, και την πολιτιστική ζωή του τόπου μας, που δυναμώνουν το ψηφοδέλτιο μας και μπορούν να προσφέρουν σε όλους τους τομείς διοίκησης του Δήμου μας...»


Με στοιχεία και φωτογραφίες από samostoday.gr και «Σαμιακόν Βήμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required