31 Οκτ 2023

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Πάρης Παπαγεωργίου, για τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

Δήλωση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου, με αφορμή τα τρία χρόνια από την ισχυρή σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ που έπληξε τη Σάμο. «Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό που έγινε στο νησί μας στις 30 Οκτωβρίου 2020 αλλά οι μνήμες εκείνης της τραγικής ημέρας παραμένουν νωπές στην μνήμη μας. Ο σεισμός άφησε πίσω του πολλές πληγές σευποδομές και περιουσίες που, δυστυχώς, δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί.

Η σημερινή μέρα μας φέρει προ των ευθυνών μας για την θωράκιση του τόπου μας απέναντι στις μεγάλες φυσικές καταστροφές. Η μάχη με την φύση είναι άνιση αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τα μέτρα που μπορούν όχι να αποτρέψουναλλά να ελαχιστοποιήσουν το καταστροφικό αποτύπωμα ενός ακραίου φυσικού φαινομένου.

Σήμερα, η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι στα δύο νέα παιδιά, τον Άρη και την Κλαίρη που έφυγαν τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή. Στην μνήμη τους οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες τραγικέςαπώλειες. Είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required