15 Νοε 2023

Ανακοίνωση Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου για την αξιολόγηση

Ανακοίνωση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου αναφέροντας τα εξής: «Σε σχέση με τα email των τελευταίων ημερών προς τους νεοδιόριστους συναδέλφους για την “αξιολόγηση”.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στα email των συναδέλφων νεοδιόριστων 2 email:

1. Το πρώτο απ’ τη ΔΙΠΕ Σάμου, στο οποίο περιγράφονται τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της ατομικής “αξιολόγησης”.

2. Το δεύτερο απ’ το σύμβουλο των δασκάλων, ο οποίος καλεί τους συναδέλφους σε τηλεδιάσκεψη για την ατομική “αξιολόγηση” την Τετάρτη 15/11.

Δηλώνουμε ότι:

Ø Όλοι οι συνάδελφοι είναι απόλυτα καλυμμένοι να μην πραγματοποιήσουν κανένα βήμα και να μην μπουν σε καμία σχετική τηλεδιάσκεψη, εφόσον συμμετέχουν στην απεργία – αποχή της ΔΟΕ απ’ την ατομική “αξιολόγηση”.

Καλούμε:

Ø Όλους τους νεοδιόριστους συναδέλφους – καθώς και όποιον άλλο θέλει να παρευρεθεί – στη δεύτερη σύσκεψη του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 15 Νοέμβρη, στις 18.00, στο 1ο Δ.Σ. Σάμου.

Απέναντι στις πρακτικές και πολιτικές που θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο, απαντάμε αποφασιστικά, ενωμένα, συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, αντλώντας δύναμη ο ένας απ’ τον άλλο.

Όλοι μαζί, νεοδιόριστοι και μη, μόνιμοι και αναπληρωτές υπογράφουμε τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή, συνεχίζουμε τον αγώνα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required