9 Νοε 2023

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην παγκοσμίου εμβέλειας τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο (6-8 Νοεμβρίου), φιλοξενούμενος στο booth της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

H διεθνής έκθεση τουρισμού World Travel Market, συγκέντρωσε όλο το τουριστικό γίγνεσθαι, παγκοσμίως και κατ’ επέκταση και του ελληνικού.



Η World Travel Market διεξήχθη στο ExCel London, Royal Victoria Dock, με πάνω από 50.000 κόσμου να δίνει το «παρών».

Με γνώμονα την τουριστική προώθηση όλης της Σάμου, έγιναν πολλά προγραμματισμένα ραντεβού με b2b με Tour Operators, δημοσιογράφους, bloggers και influencers.



Πραγματοποιήθηκαν επίσης δημιουργικές και σημαντικές συναντήσεις τόσο με τη Διευθύντρια του ΕΟΤ στο Λονδίνο κα Ελένη Σκαρβέλη όσο και με εκπρόσωπους της αεροπορικής εταιρείας jet2 παρουσία πολιτικών και επαγγελματικών φορέων. Σημαντική διάκριση για τη Σάμο επίσης ήταν η βράβευσή της στην κατηγορία Best Gastronomy destination/ GreekTravel Awards στα πλαίσια της WTM έκθεσης.




Μέσα από την άψογη συνεργασία των δύο Δήμων της Σάμου, προτεραιότητα μας είναι η ανάδειξη και υποστήριξη των μοναδικών ποιοτικών χαρακτηριστικών της Σάμου που τη φέρνουν μπροστά και με δυναμική στο τουριστικό χάρτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required