14 Δεκ 2023

17 Δεκεμβρίου - Γιορτάζουν οι Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, Άγιοι Τρείς Παίδες εν Καμίνω

«Εκ μέρους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου γίνεται γνωστό ότι κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου, εορτάζονται με την καθιερωμένη λαμπρότητα οι Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, Άγιοι Τρείς Παίδες εν Καμίνω. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος θα λάβουν χώρα οι κάτωθι εκδηλώσεις:

i. Στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00’, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναού του Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Στην τελετή δοξολογίας δύνανται να παρευρεθούν όσοι πολίτες το επιθυμούν, καθώς και οι υπάλληλοι και Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίοι δεν κωλύονται για υπηρεσιακούς λόγους.

ii. Την ίδια ημέρα και περί Ω:/19:00’, θα ακολουθήσει δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου, κατά την διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες της Νήσου Σάμου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι κατά την ημέρα του εορτασμού, όλες οι Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος θα είναι ανοικτές για το κοινό, έτσι ώστε να μπορούν να τις επισκεφτούν όσοι το επιθυμούν.

Ο Αν. Διοικητής

Γεώργιος Π. Μιαούλης
Αντιπύραρχος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required