8 Δεκ 2023

7 Δεκεμβρίου - Αγιασμός νέας εκπαιδευτικής σειράς εθελοντών Τομέα Υγείας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το τοπικό τμήμα Σάμου

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» ο αγιασμός της νέας εκπαιδευτικής σειράς εθελοντών του Τομέα Υγείας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που οργάνωσε το τοπικό τμήμα Σάμου.

Στους νέους υποψήφιους εθελοντές, απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του τμήματος κ. Μιχάλης Καραβασίλης, καλωσορίζοντάς τους στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού και επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στην σημερινή εποχή μας. Επιπλέον τους διαβεβαίωσε ότι η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τους δώσει γνώσεις και δεξιότητες ώστε μέσα από τις προκλήσεις να αντεπεξέλθουν στο έργο του Ερυθρού Σταυρού στην τοπική κοινωνία, όπου υπάρχει ανάγκη με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπιστικού κινήματος.


Παρόντα και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, εθελοντές παλαιότερων τάξεων, η νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του τμήματος, Αναστασία Μυλωνά, η διοικήτρια του Γ.Ν. Σάμου, Αφροδίτη Αγγέλη, καθώς και η διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σάμου, Σταματία Καρύδα, που με τη σειρά τους καλωσόρισαν του νέους υποψήφιους εθελοντές και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του εθελοντή Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required