15 Δεκ 2023

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - Συνεχείς διακρίσεις και μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο Ανταίος»

Σταθερή πορεία επιτυχιών στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σημειώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Ο Ανταίος» της Σάμου, όπως απέδειξε ακόμη μία φορά στους πρόσφατες αγώνες που διεξήχθησαν στο Λαύριο με τη συμμετοχή 800 αθλητών.

Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (σε αυτή ανήκει και ο σύλλογος «Ο Ανταίος»), διοργάνωσε το 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων- Κορασίδων για το 2023 που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου.

Ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Βακάκη

Οι αθλητές και αθλήτριες του «Ανταίου» (συνολικά 5), πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις φέρνοντας πίσω στη Σάμο 4 μετάλλια και μία 5η θέση. 

Αναλυτικά: 1η θέση και χρυσό μετάλλιο για τον Λεωνίδα Στασινή στην κατηγορία Παίδων (2011) +65 Kg, 2ηθέση και ασημένιο μετάλλιο στην Δήμητρα Κυπραίου της κατηγορίας Κορασίδων (2009) -55 Kg, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην Δέσποινα Χαραλαμπάκη της κατηγορίας Νεανίδων -68 Kg, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Μαρία-Ματρώνα Κανατά στην κατηγορία Κορασίδων (2010) +59 Kg και 5η θέση για την Μαρία Κυπραίου στην κατηγορία Νεανίδων -63 Kg.





Μαρία - Ματρώνα Κανατά


Ο προπονητής των αθλητών, Κώστας Βακάκης, οι αθλητές και οι γονείς των παιδιών πρέπει να είναι περήφανοι για τις αποδόσεις τους, αποτέλεσμα πολύ καλής προετοιμασίας και έντονων προπονήσεων. Ο σύλλογος δεν ξεχνά να ευχαριστεί τη συνεχή στήριξη των εταιρειών Hellenic Seaways και Blue Star για τις ανάγκες μεταφοράς των αθλητών όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχηθούμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required