29 Δεκ 2023

Celestyal Cruises: Η μεγάλη επιστροφή στη Σάμο, τον Μάρτιο του 2024

Το καλύτερο δώρο για ένα ακριτικό νησί που παλεύει 20+ χρόνια να εδραιωθεί στην λίστα των προορισμών κρουαζιέρας, είναι να επιλέγεται από την μοναδική Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό κρουαζιέρας σήμερα και να εντάσσεται στο πρώτο της δρομολόγιο για το 2024, που ξεκινά αισίως στις 23 Μαρτίου από το λιμάνι του Πειραιά, και τελειώνει στις 6 Απριλίου 2024 με το νέο της απόκτημα το ms Celestyal Journey.

Πρόκειται για 15νθήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, την Κων/πολη και την Αδριατική με 12 προορισμούς από τον Πειραιά-Σαντορίνη-Ρόδο-Σάμο (Τρίτη 26 Μαρτίου 2024) -Κων/πολη-Χίο-Κώ-Μύκονο-Πειραιά-Κότορ (Μαυροβούνιο)-Κέρκυρα-Χανιά-Πειραιά.

Εάν επιλέξετε να ταξιδέψετε με το Celestyal Journey σας παραθέτουμε αυτούσια τα στοιχεία και τις παρεχόμενες ενδιαιτήσεις του πλοίου, που σε σχέση με την προσφερόμενη τιμή, αποτελούν δέλεαρ για τους λάτρεις της κρουαζιέρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το come back της εταιρείας στο νησί μας που το ανέδειξε τα τελευταία χρόνια φθάνοντάς το στην 15η θέση της λίστας προσεγγίσεων και μεταφοράς επιβατών ιδιαίτερα στην προ πανδημίας εποχή 2015-2018. Επόμενο ραντεβού με το Celestial Journey την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2024.
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βραβείο «Καλύτερης Εταιρείας Επιβατηγού Ναυτιλίας της Χρονιάς 2023» απέσπασε η εταιρεία Celestyal Cruises, στα 20ά βραβεία Ελληνικής Ναυτιλίας της λίστας “Lloyd”, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens Hotel.

Ship Data

Cruise line: Celestyal Crouises (celestyal.com/crouises)

Double occupancy/max occupancy: 1260

Year built: 1994

Year(s) refit: 2023

Tonnage: 55,450

Length overall: 722ft (220m)

Beam: 105ft (32m)

Draught: 25ft (7.6m)

Cruising speed: 22 knots

Flag: Bermuda

Former names: ms Ryndam

Facilities (updated Sep 2023)

Dining
8 restaurants - Thalassa restaurant, Pink Moon Asian restaurant, Leda buffet restaurant, The Taverna restaurant, The Smoked Olive Mediterranean restaurant, Grill Seekers speciality restaurant, Fig & Honey Greek restaurant, Chef's Table 8 cafes/bars including Greek deli, Fizz club, Galazo bar, Halara bar, Grapevine wine cellar, Ocean bar, Martini bar, Blue bar

Health and Fitness
2 pools - Main swimming pool, Galazo pool 4 x jacuzzis Gym Spa Sauna Thermal suites Beauty salon Massage rooms Tennis court Basketball court Deck 6 wrap-around promenade

Entertainment
Amphitheatro show lounge Casino Horizons lounge & disco Ocean lounge Martini lounge Blue room lounge Kids room and video arcade

Premium
The Compass lounge

Additionally
Shops Meeting rooms Photo shop & gallery Medical center

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Δ. Λεκάτης

Συνεργάτης «Σαμιακού Βήματος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required