9 Ιαν 2024

Συνάντηση πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη

Συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τα προβλήματα των νησιών μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 9 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Στεφανάδης ανέφερε σχετικά:

«Σήμερα είχα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Συζητήσαμε διεξοδικά γενικότερα επίκαιρα κοινωνικά θέματα και ειδικότερα, θέματα Παιδείας και Υγείας.
 
Επίσης, του εξέθεσα τα προβλήματα του Νομού μας (Υγεία, Παιδεία, Ακρίβεια, Σεισμόπληκτοι, Μεταναστευτικό, Τουρισμός, Συγκοινωνίες κ.λπ.).

Ο κ. Πρωθυπουργός, άκουσε με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Ειδικότερα για τον Νομό μας, επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση είναι κοντά μας.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την εξαιρετικά θετική του απόφαση για έμπρακτη συνέχιση της διαχρονικής στήριξης του στα ακριτικά νησιά μας.»

2 σχόλια:

aegaio.blogspot.gr είπε...

Πρέπει να ντρέπονται που κάνουν τέτοιες δηλώσεις μετά από τρία χρόνια έχουν δοθεί μόνο 80 άδειες και μέσα στις κούτες βρίσκονται κλεισμένοι οι φάκελοι .Σας παρακαλώ πολύ σχολιάστε την πραγματικότητα και όχι τα ψέματα

gskapetis είπε...

Για ποιο ακριβώς λόγο ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής, για το ότι τον δέχθηκε;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required