9 Ιαν 2024

Διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες του διαγωνισμού Θαλής της ΕΜΕ και μαθηματικοί διαγωνισμοί «Ευκλείδης» και «Γιάννης Ράλλης»

Όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, μαθηματικός κα Σοφία Κουμούτση, το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, από 09:00 έως 12:00 διεξάγεται ο διαγωνισμός «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στον διαγωνισμό αυτό συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής» και οποίοι είναι:


Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Κοινός Μαθηματικός Διαγωνισμός «Γιάννης Ράλλης» των Παραρτημάτων Χίου και Σάμου της ΕΜΕ για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.


Εξεταστικά κέντρα και για τους δυο διαγωνισμούς για το νομό Σάμου θα είναι τα σχολεία: Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου και Γυμνάσιο Καρλοβάσου (για τη Σάμο), ΓΕΛ Αγίου Κηρύκου, Γυμνάσιο Ευδήλου και Γυμνάσιο Ραχών (για την Ικαρία) και Γυμνάσιο Φούρνων.

«Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους διακριθέντες στον Θαλή μαθητές αλλά και τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παροτρύνοντάς τους να συμμετάσχουν δηλώνοντας την συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required