22 Ιαν 2024

Η Ν.Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον βουλευτή κ. Στεφανάδη για την μεταφορά έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων

Οριστική απάντηση, όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., για το θέμα της μεταφοράς της έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, από τη Σάμο στην Κρήτη.

«Κατόπιν των διευκρινίσεων που έδωσε ο βουλευτής Σάμου σχετικά με την μετακίνηση της έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, απαντάμε ότι σαφώς και θα υπήρξαν λόγοι που ώθησαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα της έδρας που η ίδια είχε εγκαταστήσει στην Σάμο. 

Πλην όμως να θυμίσουμε στον εκλεγμένο από τους κατοίκους του νομού μας βουλευτή, αφενός την προεκλογική του “δέσμευση” και αφετέρου την δική του δηλώση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με ημερομηνία Φεβρουάριο 2023, ότι “η εγκατάσταση του Στρατηγείου στη Σάμο ήταν μία υψίστης εθνικής σημασίας απόφαση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για γεωγραφικούς, λειτουργικούς και εθνικούς λόγους”. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι πλέον οι γεωγραφικοί, λειτουργικοί και εθνικοί λόγοι έχουν εκλείψει ή απλώς ότι ο ίδιος στερείται θέλησης και δυνατότητας να προασπίσει τα συμφέροντα του τόπου που τον εξέλεξε;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required