18 Ιαν 2024

Ο τ. αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πανουράκης για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Παρασκευής

Ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δήλωση, μετά τη γνωστοποίηση ότι υπεγράφη η Σύμβαση κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής για το οποίο είχε εργαστεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά από επίπονες προσπάθειες, τόσο δικές μου όσο και των άξιων συνεργατών μου Αλέκου Πρινιά, Πολυκράτη Κωνσταντινίδη, Γιώργου Βασιλείου, Νίκου Ζαφείρη και της τέως προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρίας Κονδύλη ξεκινά η κατασκευή του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής στο Νησί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον βουλευτή του νομού μας Χριστόδουλο Στεφανάδη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο και όπου αλλού του ζητήθηκε.»


1 σχόλιο:

Σαμιωτης είπε...

Έλεος με τα αλιευτικά καταφύγια της Σάμου. Η εμμονή στην κατασκευή τους δείχνει ένδεια καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη του νησιού. Ποια σκάφη θα ελλιμενίζονται στο εν λόγω καταφύγιο;;;. Πόσα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη διαθέτει η περιοχή;;;;. Μήπως το καταφύγιο γίνεται για τα σκάφη αναψυχής των ενδιαφερομένων;;;;. Για το κόστος του έργου δεν θα μάθουμε;;;;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required