12 Φεβ 2024

23 Φεβρουαρίου - Δήμος Δυτικής Σάμου - Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»
«Κατ’ εφαρμογή της παρ. 2 του αρ. 67Α του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, καλείσθε μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2024, τρεις (3) μέρες πριν την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στις 23 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Παρασκευή ώρα 10:00΄π.μ. στο Δημαρχείο Δυτικής Σάμου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), να θέσετε ένα (1) θέμα που αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το Προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Επιπλέον των ανωτέρω δέκα (10) θεμάτων, έως δύο (2) θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.

Η πρότασή σας υποβάλλεται είτε στον Ειδικό Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωστάκη Γεώργιο είτε στο ανωτέρω αναγραφόμενο email.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Φωτεινή Θαλ. Θαλασσινού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required