27 Φεβ 2024

Συμμετέχει στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Δ.Ε.Π. Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Σύλλογος ΔΕΠ (Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό) Πανεπιστημίου Αιγαίου συντάσσεται με την ομόφωνη απόφαση του 16ου Συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα στα νησιά που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Αθήνα.

«Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, νέα παιδιά, παιδιά μας, φοιτητές μας.

"Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί": κάτω από αυτό το σύνθημα ενώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες φωνές πριν ένα χρόνο, όταν η οργή των εργαζομένων και της νεολαίας πυροδότησε μεγάλες πολυήμερες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Η 28 Φλεβάρη δεν πρέπει να είναι μόνο μέρα πένθους αλλά να μετατραπεί και σε μέρα αγώνα για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα, να υπάρχει πλήρης διερεύνηση με απόδοση ευθυνών. Για να ανατραπούν οι πολιτικές που αντιμετωπίζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή και την ασφάλεια του λαού μας.

Το 16ο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ αναθέτει στη νέα διοίκηση την υποχρέωση να καλέσει τους Συλλόγους και τα μέλη ΔΕΠ σε 24ωρη απεργία του κλάδου μας την Τετάρτη 28 Φλεβάρη»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required