26 Φεβ 2024

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου στις 29 Φεβρουαρίου

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»
Έκτακτη, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

1. Πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής Δήμου Δυτικής Σάμου 2024 για παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ σύμφωνα με το άρθρο 46 του Ν.4276/2014 (30.7.2014, ΦΕΚ 155/Α΄)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Μαρνέζος Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

2. Ψήφισμα του Συνδυασμού «Σύμπραξης Προοδευτικών Πολιτών» για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό στη Σάμο τον Οκτώβριο του 2020.
ΕΙΣΗΓΗΤHΣ : Βασιλάκης Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος

3. 1η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού Δήμου Δυτικής Σάμου οικονομικού έτους 2024, Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προγράμματος Δράσης 2024.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Οικονομική υπηρεσία & Μαρνέζος Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

4. Έγκριση για παραχώρηση χώρου του Δήμου για πραγματοποίηση στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον εθελοντή αλλοδαπό κτηνίατρο Johannes Victor Herman Lans.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Τζεβρένη Φλώρα, Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής & Αδέσποτων Ζώων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required