12 Φεβ 2024

Η διήμερη επίσκεψη του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ευάγγελου Αποστολάκη στη Σάμο

Την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου και κεντρική πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με ομιλητή τον βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του κόμματος, π. υπουργό Εθνικής Άμυνας στη 2η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εν αποστρατεία ναυάρχου Π.Ν. και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, στο ξενοδοχείο «Αιολίς» στην πόλη της Σάμου, με θέμα τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στήριξη της εθνικής οικονομίας και τα εθνικά θέματα, την οποία ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τις παρευρισκόμενες/ους.

Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας από τον βουλευτή και μέλος της ΝΕ του κόμματος στην Σάμο.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)
Στιγμιότυπο από την κεντρική πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αιολίς»
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων του βουλευτή Επικρατείας συνοδεία κλιμακίου της ΝΕ του κόμματος στη Σάμο, σε σημαντικούς φορείς του νησιού. 

Στον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου Ε.Ο.Σ.Σ. υπήρξε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο-γεωπόνο κ. Ιωάννη Σκούτα για τα ζητήματα του συνεταιρισμού. 

Στον ΕΟΣΣ
Ακολούθησε η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε τόσο από την πολιτική-επιστημονική διοίκηση όσο επίσης από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου Ε.Ν.Ι.Σ. και τον σύλλογο του νοσηλευτικού προσωπικού. 

Στο Νοσοκομείο Σάμου
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη, και τον αναπληρωτή περιφερειάρχη με αρμοδιότητα θεμάτων Τουρισμού, κ. Ιωάννη Καλτάκη. Η περιοδεία του βουλευτή στη Σάμο ολοκληρώθηκε με την ενημέρωσή του από εκπροσώπους αγροτών του νησιού. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε στο τέλος για σχετική ενημέρωση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required