11 Φεβ 2024

Συνάντηση Χορευτικού Ομίλου Σάμου με χοροδιδασκάλους και μέλη πολιτιστικών συλλόγων της Δράμας

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. με αποστολή στη Μακεδονία, παρευρέθηκε στη Δράμα όπου πραγματοποίησε συνάντηση με χοροδιδασκάλους και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων. Σε ένα ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα και έγιναν προτάσεις συνεργασίας οι οποίες θα λάβουν μέρος τόσο στη Δράμα όσο και στη Σάμο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τον Σύλλογο Εβριτών, μέλη και ο χοροδιδάσκαλος Τσακμάκης Γιώργος. Από τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής ο πρόεδρος, μέλη και ο χοροδιδάσκαλος Βλαχογιάννης Κώστας, καθώς και μέλη από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου. Επίσης, στη συνάντηση παρόντες ήταν ο χοροδιδάσκαλος της ευρύτερης περιοχής της Δράμας Πέρρος Αναστάσιος και η χοροδιδάσκαλος Μαυρίδου Μαρία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Ο Σαμιώτης χοροδιδάσκαλος Μάκης Ευαγγέλου έκανε ανοιχτή πρόσκληση μέσω του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. σε όλους τους παραπάνω πολιτιστικούς φορείς και χοροδιδασκάλους της Δράμας, ώστε να επισκεφθούν το νησί μας, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται μουσικοχορευτικές δράσεις που θα ενώσουν τις δύο περιοχές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required