1 Φεβ 2024

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου - Καινούργια χρονιά... και το σχολικό πρόγραμμα συνεχίζεται

Την περασμένη εβδομάδα σειρά είχαν το Β2 και το Γ3 του 2ου Γυμνασίου Σάμου. Ξεκινώντας την ενημέρωση, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με όλα τα όντα της φύσης. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλη ευαισθησία και κατανόηση για αυτό το θέμα. Μας προκάλεσε εντύπωση, ο βαθμός που τους αγγίζει και προβληματίζει αυτή η οπτική, οι διάφορες παρατηρήσεις και ερωτήσεις τους ήταν εκπληκτικές.

Στην ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου αναφέρει:

«Εννοείται, πως το μεγαλύτερο μέρος του μαθήματος το αφιερώσαμε στα κατοικίδια ζώα, τη σωστή φροντίδα τους καθώς και τα προβλήματα με τα αδέσποτα, τους λόγους ύπαρξης τους και την εύρεση αποτελεσματικών λύσεων (μέσω στειρώσεων και υπεύθυνων υιοθεσιών).






Φυσικά τις εντυπώσεις και τις καρδιές των μαθητών, κέρδισε πάλι ο υπέροχος Ρήγας, ένα πρώην αδέσποτο σκυλάκι του οποίου η συνοδεία στο μάθημα είναι πλέον απαραίτητη.





Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου, κ. Ευθύμιο Ευαγγέλου, τους καθηγητές, την κα. Ευαγγελία Μεντέρη και τον κ. Αγαθοκλή Φερεντίνο, τους γονείς και προ πάντων τα παιδιά για το ξεχωριστό ενδιαφέρον και την μεγάλη συμμετοχή τους.

Ήσασταν όλοι αστέρια!

Υπόσχεσή μας, να επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου σας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required