11 Φεβ 2024

Συνάντηση Χορευτικού Ομίλου Σάμου με τους «Σαμιώτες εν Αθήναις»

Μια υπέροχη συνάντηση πραγματοποίησαν το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ., με τους φίλους «Σαμιώτες εν Αθήναις» και τον Κωνσταντίνο Κρητικό, σε διάσημη καφετέρια στην Καστέλα του Πειραιά. Νωρίτερα οι «Σαμιώτες εν Αθήναις» είχαν κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά.

Η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, η γραμματέας και τα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ. με χαρά αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με τους φίλους Σαμιώτες, ενώ πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα μελλοντικά σχέδια συνεργασίας του ΧΟΡ.Ο.Σ με τους Σαμιώτες της Αθήνας και τον Κωνσταντίνο Κρητικό.

Παρούσα στη συνάντηση και η Σούλα Μπαξεβάνη, συνεργάτης του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ. στις ταξιδιωτικές εξορμήσεις, η οποία πρότεινε τις νέες αποδράσεις για το 2024.

Σε αυτή την αποστολή τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. πραγματοποίησαν δύο ακόμα σημαντικές συναντήσεις. Μία στην Αθήνα για επερχόμενη μεγάλη σύμπραξη με χορευτικό φορέα και μία στη Σαλαμίνα όπου και εκεί ετοιμάζεται μια νέα συνεργασία.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. προετοιμάζει δράσεις και συνεργασίες πολιτισμού που θα φέρουν στο προσκήνιο τη μουσικοχορευτική παράδοση της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required