21 Φεβ 2024

Συνάντηση νέου γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Βορείου Αιγαίου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη, στο Βαθύ.

Κατά τη συνάντησή τους και στα πλαίσια ανάληψης των νέων του καθηκόντων, τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν στον κ. γενικό καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του και εν συνεχεία, παρουσία και του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ταξίαρχου κ. Δημητρίου Μαϊστρέλλη, του παρέθεσαν λεπτομερώς όλα τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού.

Ο κ. γενικός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καθένα από τα ζητήματα που του παρέθεσαν, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του να προβεί σε όλες τις από μέρους του απαιτούμενες ενέργειες, πάντα στο μέτρο του εφικτού, προκειμένου να επιλυθούν ή να εξομαλυνθούν τα όποια υφιστάμενα προβλήματα στη Διεύθυνση. Για τον λόγο αυτό, εξέφρασε την επιθυμία για μια διαρκή, όσο και ουσιαστική μεταξύ τους επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required