16 Μαρ 2024

Περιφερειακό Συμβούλιο - Τακτική συνεδρίαση στις 21 Μαρτίου - Χωρίς θέματα για την Π.Ε. Σάμου

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου θα διεξαχθεί (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη), την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στις 17:30. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: α) Αποτίμηση σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (μονίμων και αορίστου χρόνου) της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Χίου του έτους 2023. β). Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (μονίμων και αορίστου χρόνου) της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Χίου του έτους 2024.
Εισηγητής: Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χίου

ΘΕΜΑ 2ο: Εισήγηση για την: 1. Αποτίμηση σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Χίου του έτους 2023. 2. Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Χίου του έτους 2024.
Εισηγητής: Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χίου

ΘΕΜΑ 3ο: α) Αποτίμηση σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (μονίμων και αορίστου χρόνου) της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου του έτους 2023 β) Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (μονίμων και αορίστου χρόνου) της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου του έτους 2024.
Εισηγητής: Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χίου

ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της Βορείου Αιγαίου στο Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος».
Εισηγητής: Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χίου

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της βορείου Αιγαίου στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Leader/CLLD. Εισηγητής: Παντελής Βρουλής Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χίου

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση 2ης ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΒΑ 2024.
Εισηγητής: Δημήτριος Καλλίας Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικού – Οικονομικού

ΘΕΜΑ 7ο:
Εισήγηση για την ανανέωση – τροποποίηση της ΑΕΠΟ για το έργο «Μονάδα παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος» στη θέση «Κάμπος» της Δ.Ε. Αγίας Παρασκευής του Δήμου Δυτικής Λέσβου της Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Βιομηχανιας, Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Απόδημου Ελληνισμού κ. Παντελής Μπουρνιάς

ΘΕΜΑ 8ο: Εισήγηση για την ΑΕΠΟ για το έργο ««ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΟΕΔΑ) ΛΕΣΒΟΥ» της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Βιομηχανιας, Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Απόδημου Ελληνισμού κ. Παντελής Μπουρνιάς

ΘΕΜΑ 9ο: Ενημέρωση – Λήψη αποφάσεων για τις ενεργειακές κοινότητες και πλαίσιο δράσης ενεργειακών πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Εισηγητές : Βασιλική Χοχλάκα Περιφερειακή Σύμβουλος
Ευστράτιος Ζαφείρης Ειδικός Σύμβουλος για θέματα Προγραμματισμού & ΕΣΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required