6 Μαρ 2024

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου ενημερώνει ότι από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και για τις τρεις μέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του και τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως). 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις είτε από δικό τους χώρο είτε κατόπιν προσέλευσης στα γραφεία της κτηνιατρικής υπηρεσίας κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε χώρο που θα διαθέσει η υπηρεσία μας τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και την Τρίτη 2 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης κατηγορίας Γ και άνω σε ισχύ και να καταθέσουν αίτηση στην υπηρεσία μας με συνημμένα την ταυτότητα και την άδεια οδήγησης μέχρι την Τετάρτη 20/03/2024.

Οι επιτυχόντες θα αποκτήσουν πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας και βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών μεταφοράς ζώντων ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κτηνιατρική Υπηρεσία για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Διεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου: 22733 50440, 53463 &53461 
Τμήμα Κτηνιατρικού Κέντρου Καρλοβάσου: 22730 30648

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required