26 Μαρ 2024

Η υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για τη φετινή περίοδο

Σήμερα Τρίτη, 26 Μαρτίου, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, το Επιμελητήριο Σάμου, και η Δημοτική Κοινότητα Σάμιων, υποδέχτηκαν στο τουριστικό λιμάνι του Βαθέος τους επιβάτες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου για φέτος, το “Celestyal Journey” (μεταφέρει 1.160 επιβάτες), της εταιρίας Celestyal Cruises.

Στους επισκέπτες από το Δήμο Ανατολικής Σάμου μοιράστηκε διαφημιστικό έντυπο, και από το Επιμελητήριο δόθηκαν αναμνηστικά δώρα με σαμιώτικα προϊόντα όπως κούπα του Πυθαγόρα, μινιατούρες ούζο, γλυκό κρασί, ντοματίνια, ορχιδέες, δωρεά επιχειρήσεων της Σάμου. Επίσης διανεμήθηκε φυλλάδιο του Επιμελητηρίου με τουριστικά αξιοθέατα και τοπικά προϊόντα του Νομού Σάμου.




Τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Κυριαζής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης, ο κ. Δημήτριος Κυριαζής μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Σάμου, ο κ. Νικόλαος Στεφανής μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σάμου και πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν. Σάμου και ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Δημήτριος Καλογήρου.




Αντιπροσωπεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, του Επιμελητηρίου Σάμου και της Δημοτικής Κοινότητας Σάμιων προσέφερε δώρα προς τον πλοίαρχο κ. Άγγελο Βασιλάκο και τους αξιωματικούς.


Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής έγινε αναφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας αλλά και στις δυνατότητες βελτίωσης του λιμένα για ασφαλή πρόσδεση κρουαζιερόπλοιων στην προβλήτα. 


Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν ήταν: 
Ο κ. Γεώργιος Κυριαζής αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, ο κ. Δημητριος Κυριαζής μέλος Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Σάμου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης, ο κ. Στέφανος Βασιλειάς αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου και ο ταξιδιωτικός πράκτορας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης.


«Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου στην πόλη μας σηκώνει την αυλαία της φετινής τουριστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πρόκειται για μια καλή χρονιά. Από την πλευρά του το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου εργάζεται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα και διασφαλίσουμε ότι η υποδοχή των τουριστών σε όλα τα λιμάνια του νησιού μας θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας θετικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας αυτή», δήλωσε ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ευάγγελος Τσεσμελής.

Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί ξανά το νησί μας στις 29 Οκτωβρίου 2024.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required