14 Μαρ 2024

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου - Συζήτησαν με τον βουλευτή Σάμου τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού

Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, στο γραφείο του στο Βαθύ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρατέθηκαν και συζητήθηκαν τα υφιστάμενα υπηρεσιακά ζητήματα, που απασχολούν τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού, η οποία ξεπερνάει το 40% από τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις. 

Τονίστηκε στον κ. βουλευτή, ότι το μείζον αυτό ζήτημα, σε συνδυασμό με την επερχόμενη τουριστική περίοδο στο Νομό μας, καθιστούν απολύτως αναγκαία την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με αστυνομικό προσωπικό. 

Τέλος, εκφράστηκε και η δυσαρέσκειά τους, για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, περί υπερπληρότητας αστυνομικού προσωπικού στο Νομό μας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως εξήγησε η Ένωση σε σχετικό έγγραφό της.

Ο κ. Στεφανάδης εισάκουσε τα ζητήματα που του παρατέθηκαν, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του να προβεί σε όλες τις από μέρους του απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να επιλυθούν ή να εξομαλυνθούν τα υφιστάμενα προβλήματα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required