11 Απρ 2024

Υποψήφιος στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Σαμιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς

Ο Σαμιακής καταγωγής δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στις Ευρωεκλογές 2024, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη, 11 Απριλίου, από την κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Αυτιάς γεννήθηκε στη Σάμο, αργότερα όμως η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση. 


Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα". Από το 2012 μέχρι σήμερα παρουσίαζε την εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

1 σχόλιο:

Σαμιωτης είπε...

Εξαργυρώνει το λιβάνι που ξόδεψε λιβανίζοντας την ΝΔ.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required