19 Απρ 2024

Ταεκβοντο - Στην Εθνική Ομάδα Επίλεκτων ο προπονητής Κωνσταντίνος Βακάκης & ο αθλητής Λεωνίδας Στασινής

Το διεθνές τουρνουά Ταεκβοντο 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024, στο Asics Arena της Σόφιας στην Βουλγαρία, θα φιλοξενήσει 1.100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται απο 87 αθλητές, ανάλογα με την κατηγορία των κιλών και την ηλικία τους (Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Ανδρών, Γυναικών).



Από τη Σάμο και τον σύλλογο «Ο Ανταίος» θα λάβει μέρος ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Επίλεκτων Λεωνίδας Στασινής, από τον Πλάτανο, στην κατηγορία Παίδων (-65Kg) και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Επίλεκτων Κώστας Βακάκης. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος, το 2008 ήταν μέλος της Εθνικής Επίλεκτων Ν. Ελλάδος, ως αθλητής, και 16 χρόνια μετά συμμετέχει πλέον ως προπονητής.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου «Ο Ανταίος» στο facebook αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Επίλεκτων Νοτίου Ελλάδος του Στασινή Λεωνίδα ως αθλητή καθώς και του Βακάκη Κωνσταντίνου ως προπονητή.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κ. Φισεντζίδη Μιχάλη, στον Πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντο Ν. Ελλάδος κ. Καράνταγλη Γεράσιμο για την επιλογή του αθλητού μας & του προπονητού μας να εκπροσωπήσουν την Εθνική Επίλεκτη Ομάδα Ν. Ελλάδος στις 22/4/2024 στην Σόφια της Βουλγαρίας, φορώντας το εθνόσημο.

Θα είναι μια τεράστια εμπειρία για τον αθλητή μας και τον προπονητή μας.

Καλή επιτυχία και στους δυο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required