5 Απρ 2024

Με Ικαριακές ρίζες καταγωγής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Στέφος

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ακόμη ένα όνομα υποψηφίου ευρωβουλευτή για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Στέφο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του και από την Ικαρία. Από την 1η Οκτωβρίου 2023 είναι διευθυντής του Γραφείου Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη.

Ποιος είναι ο Νίκος Στέφος 

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έχοντας και Ικαριακές ρίζες καταγωγής (εκ μητρός). Από το 1982 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον Alpha, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης (για πάνω από 20 χρόνια) και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο.

Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία συνάντησε και πήρε συνεντεύξεις από παγκόσμιες προσωπικότητες και ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄Εστέν αλλά και από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, Νικόλ Κίντμαν, Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.α.

Έχει γράψει δυο βιβλία. Το «2015 – Καύσωνας στην Αθήνα» και το «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και μιλά Αγγλικά - Γαλλικά.


Ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ανέφερε τα εξής:

«Από σήμερα ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατεβαίνω υποψήφιος για την Ευρωβουλή!

Είναι η ώρα του μεγάλου συναγερμού και της συσπείρωσης όλων των νεοδημοκρατών γύρω από τη δημοκρατική παράταξή μας και τον πρόεδρό μας και πρωθυπουργό.

Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς. Προχωράμε δυναμικά μπροστά και λέμε όχι στον διχασμό, όχι στον λαικισμό, όχι στην τοξικότητα.

Λέμε ναι σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, ναι στην Ευρώπη, ναι στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required