9 Μαΐ 2024

Σύλλογος Πολυτέκνων - Επιστολή προς δημάρχους Ανατολικής & Δυτικής Σάμου για έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη ύδρευσης

Με επιστολή του προς τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου κ.κ. Πάρη Παπαγεωργίου και Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους αντίστοιχα, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, ΙΚαρίας & Φούρνων, ζητά να ληφθεί απόφαση έκπτωσης στα τέλη ύδρευσης πολύτεκνων οικογενειών που έχουν προβεί στη θεώρηση των πολυτεκνικών τους ταυτοτήτων.

«Αγαπητοί κ.κ. Δήμαρχοι

Σας γνωρίζουμε στα πλαίσια της κοινωνικής σας πολιτικής και του σεβασμού σας στις Πολύτεκνες Οικογένειες των νησιών μας ότι αν έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε την απόφαση για να τύχουν τα μέλη μας έκπτωσης 50% ή παραπάνω για τα δημοτικά τέλη (ύδρευση κλπ) θα πρέπει οι ωφελούμενοι της έκπτωσης να καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες σας πρόσφατο ¨Πιστοποιητικό Πολυτεκνικής Ιδιότητας¨, το οποίο εκδίδεται μέσω gov.gr, αφού έχουν προβεί στη θεώρηση των Πολυτεκνικών τους Ταυτοτήτων για το τρέχον έτος (στην προκειμένη έτος 2024) ώστε να υπάρχει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Σημειωτέον ότι η εν λόγω έκπτωση αφορά τους γονείς που κατέχουν την Πολυτεκνική Ιδιότητα και μόνο για την πρώτη τους κατοικία και όχι για τα τέκνα αυτών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση – πληροφορία όπως επικοινωνήσετε με το σύλλογό μας.

Παρακαλούμε για την ΑΜΕΣΗ ενημέρωσή μας για τις ενέργειές σας προκειμένου να εκδώσουμε ανακοίνωση στα μέλη μας ώστε να μεριμνήσουν αναλόγως για την εύρυθμη λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών και των Δήμων μας .

Με σεβασμό, 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο                                                                  Ο

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Καζάκος                                    Απόστολος Τσιώλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required