13 Μαΐ 2024

Στη Σάμο οι διήμερες εργασίες της τακτικής Ολομέλειας του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων της Πρόληψης της Εξάρτησης

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» πρόκειται να φιλοξενήσει τις διήμερες εργασίες της τακτικής Ολομέλειας του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων της Πρόληψης της Εξάρτησης στη Σάμο, στις 17 και 18 Μαΐου 2024. 

Το συγκεκριμένο Δίκτυο, ενεργό μέλος του οποίου είναι και το Κέντρο «Φάρος», εδώ και 31 χρόνια συνδέει τους περισσότερους φορείς που αναπτύσσουν προγράμματα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Ελλάδα (Κέντρα Πρόληψης, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, 18 Άνω κ.ά.) και στην Κύπρο (ΚΕΝΘΕΑ, ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ κα.).

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν γύρω στους 70 εκπροσώπους φορέων, κατά κύριο λόγο επιστημονικά στελέχη των φορέων (κοινωνικοί επιστήμονες και γενικότερα ειδικοί της ψυχικής υγείας) αλλά και εκπρόσωποι των Δ.Σ. των φορέων από τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις άλλων περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου.

«Προσδοκούμε αυτή η Ολομέλεια, να δώσει συνολικές απαντήσεις για το μέλλον της πρωτογενούς κοινοτικής πρόληψης των εξαρτήσεων και ώθηση στις ενέργειες που χρειάζονται για την στήριξη και την αναβάθμισή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required