25 Οκτ 2013

Ερωτηματολόγια για τη δια βίου μάθηση


Να ανιχνεύσει τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες επιχειρεί το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου μας, που ξεκίνησε διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως τις 11 Νοεμβρίου. 

Θα πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχουν 2 διαφορετικά ερωτηματολόγια. Αυτά, που φέρουν άνω δεξιά την ένδειξη «ΤΥΠΟΥ Α», και τα οποία συμπληρώνονται εθελοντικά από ενήλικες κατοίκους του δήμου μας, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για προσωπικούς, κοινωνικούς ή / και επαγγελματικούς λόγους, ενώ αυτό με την ένδειξη «ΤΥΠΟΥ Β», συμπληρώνεται από εκπροσώπους συλλογικών φορέων και κοινωνικών εταίρων του δήμου, καθώς και από επαγγελματίες του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τυπικής ή/και μη τυπικής εκπαίδευσης.


Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να βρείτε και να συμπληρώσετε στο http://anixneusi-kdvm.inedivim.gr/default.aspx?page=home .

Να τονιστεί πως η συμπλήρωση του δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση συμμετοχής στο Πρόγραμμα, ενώ η εγγραφή, τα εκπαιδευτικά βοηθήματα και η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα ΚΔΒΜ παρέχονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο δια βίου μάθησης στο τηλ:  2273080103.




Διαβάστε επίσης: 68 δωρεάν μαθήματα από το δήμο Σάμου. Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα 4 πρώτα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required