24 Οκτ 2013

Σύλλογος Επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων Σάμου: «Ας αναδείξουμε το νησί μας ως ένα παγκόσμιο τουριστικό προορισμό»

Τη συμμετοχή του Συλλόγου στην προσπάθεια προσέγγισης πτήσεων χαμηλού κόστους αποφάσισε ο Σύλλογος Επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων.

Το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί από τα μέλη είναι 100€, ενώ όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου «λόγω της εποχικότητας του γραφείου, δίνεται η δυνατότητα της καταβολής του μέσω των τραπεζικών λογαριασμών του Συλλόγου και εντός 15 ημερών. Οι αριθμοί λογαριασμών είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   401/296060-55  &  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   44062372. Τα μέλη παρακαλούνται να κάνουν τις καταθέσεις ονομαστικά προς αποφυγή λαθών και ενδεχομένων προβλημάτων».        


Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει  διαδικασία αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσον αφορά την ανανέωση της ιστοσελίδας  «samos room» που διατηρείται στο διαδίκτυο από τον Σύλλογο μας, μαζί  με νέες καινοτομίες εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα, καθώς και τη διαφημιστική του προβολή εντός και εκτός συνόρων.

«Ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Σμύρνη τον προσεχή Δεκέμβριο. Η Σάμος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος και είναι στο χέρι όλων μας, μαζικά και οργανωμένα, να την προβάλουμε και να την αναδείξουμε ως ένα παγκόσμιο τουριστικό προορισμό!», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.




     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required