2 Φεβ 2018

Συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Υγείας για θέματα που αφορούν τη Σάμο

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του αν. Γενικού Γραμματέα κ. Σταμάτη Βαρδαρού, του Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Ικαρίας κ. Σταμάτη Καρδάση και του Βουλευτή Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη πραγματοποιήθηκε χτες στο υπουργείο Υγείας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και τα επόμενα βήματα υλοποίησης αναφορικά με την εγκατάσταση και λειτουργία του αξονικού τομογράφου, αλλά και της κατασκευής και λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Ικαρίας, μετά και από την ολοκλήρωση της μελέτης του εντεταλμένου μηχανικού από την 2η ΥΠΕ. 

Όπως αναφέρει το Γραφείο του βουλευτή Σάμου, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και τόσο ο αξονικός τομογράφος, όσο και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν εντός του τρέχοντος έτους.

Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, σχετικά με την επίσπευση της λειτουργίας των ΤΟΜΥ, δηλαδή των αναβαθμισμένων Τοπικών Μονάδων Παροχής Πρωτοβάθμιας Υγείας που επίκειται να λειτουργήσουν στο Μαραθόκαμπο Σάμου και στην Ικαρία, ενώ επίσης τέθηκαν θέματα που αφορούν στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, με έμφαση στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού και την πρόσληψη και άλλου οδηγού ασθενοφόρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required