6 Αυγ 2019

Ο ΧΟΡ.Ο.Σ. στη 10η Γιορτή Μελιού & Τοπικών Προϊόντων των Φούρνων

Μεγάλη αποστολή μελών και φίλων του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ταξίδεψε για τρεις ημέρες στο νησί του Φούρνων, για να συμμετάσχει στη 10η Γιορτή Μελιού και Τοπικών Προϊόντων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φούρνων, το Σάββατο 20 Ιουλίου.









Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με μεγάλη χορευτική του ομάδα παρουσίασε χορούς από τη Σάμο και τις Κυκλάδες, ενώ εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι στην εκδήλωση αυτή αντάμωσαν χορευτικά τα τρία νησιά του νομού μας, αφού συμμετείχαν επίσης το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Ικαρίας καθώς και η Χορευτική Ομάδα Φούρνων.

Οι Σαμιώτες επισκέπτες απόλαυσαν τη φουρνιώτικη φιλοξενία, τις υπέροχες τοπικές γεύσεις καθώς και τα πεντακάθαρα νερά του νησιού, σε μια επίσκεψη που πλέον αποτελεί θεσμό για τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.










Ο ΧΟΡ.Ο.Σ. απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Επαγγελματιών Φούρνων για την άριστη φιλοξενία και την υπέροχη διοργάνωση, στα μέλη και τους χορευτές του Ομίλου που συμμετείχαν στην αποστολή αλλά και για την άψογη συνεργασία τους, στον κ. Χρήστο Γλαρό και το Πρακτορείο Εισιτηρίων Fournoi Travelκαθώς και τη Dodekanisos Seaways και το καταμαράν Dodekanisos Pride για την παραχώρηση εκπτωτικών εισιτηρίων.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους που παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με νησιώτικους χορούς.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συνεχίζει τις καλοκαιρινές του δράσεις, με αγάπη και σεβασμό για την παράδοσή μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required