6 Αυγ 2019

Σε κατάμεστη αίθουσα, ομιλία για τις βιολογικές επιπτώσεις των κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθοκάμπουαπό κοινού με την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ανεξέλεγκτη τοποθέτηση κεραιών, το Κλιμάκιο Εθελοντών Πυροσβεστών Μαραθοκάμπου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Όρμου Μαραθοκάμπου και την Ομάδα Γυναικών Μαραθοκάμπου της ΟΓΕ, διοργάνωσαν εκδήλωση την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, με θέμα "Ακτινοβολία κεραιών κινητής τηλεφωνίας: Βιολογικές επιπτώσεις".





Ομιλητής ήταν ο Γιάννης Μισιρλής, καθηγητής Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών.


Στη γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο καθηγητής εξήγησε τι ειναι και πως λειτουργεί η ακτινοβολία, ποιες συνέπειες από την επίδρασή της κι επομένως ποιες οι επιπτώσεις της στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Αναφέρθηκε στις πλεόν αξιόπιστες έρευνες που αποδεικνύουν την επίδραση της ακτινοβολίας στην υγεία των ανθρώπων κι ανέφερε πειστικά παραδείγματα για το πως εμπόδιο στην προστασία των ανθρώπων μπαίνει η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων τηλεπικοινωνιών, προϊόντων επικοινωνίας κλπ.

Εκ μέρους των φορέων δηλώθηκε η αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που προστατεύει τα κέρδη των μονοπωλίων αλλά αφήνει απροστάτευτο το λαό. Αγώνας δεμένος με την πάλη και τις διεκδικήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του λαού της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required