3 Αυγ 2019

Συνεργασία των Δήμων Σάμου και Καρσίγιακα Τουρκίας

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού στα πλαίσια της τουριστικής προώθησης του νησιού συμμετείχαν την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, στην ευρεία σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Karsiyaka με σκοπό την διοργάνωση του Φεστιβάλ “Karsiyaka and Northern Aegean Islands”.





Η ατζέντα της σύσκεψης περιλάμβανε την κοινή προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού που έχει κοινές αναφορές και στις δύο χώρες γεγονός το οποίο θα επιτευχτεί με την υλοποίηση ενός 2ήμερου Φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό μέρος από τους εμπλεκόμενους Δήμους με έναρξή του από το Δήμο του Karsiyaka.


Στην ευρεία αυτή σύσκεψη που συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Δήμο Χίου, το Δήμο Bozcaada, Πανεπιστήμια της γείτονας χώρας, o Δήμος Σάμου εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο Σάμου Χριστόδουλο Σεβαστάκη, τον πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Μάριο Βασιλείου, την ειδική συνεργάτη δημάρχου Μαρία Παπαδάμ και τον υπάλληλο του Δήμου Σάμου του Τμήματος Προγραμματισμού Νίκο Τσούλο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι δήμαρχοι Σάμου και Karsiyaka συμφώνησαν επί της αρχής για την υπογραφή ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας στο εγγύς μέλλον. Η αποστολή του νησιού μας ενημέρωσε ακόμη τους παρευρισκομένους για όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σάμο κατά την θερινή περίοδο.

Στόχος μας είναι η συνεχόμενη τουριστική προβολή και προώθηση του τόπου μας ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας με το μεγάλο αποθετήριο περιβάλλοντος, πολιτισμού και ιστορίας που διαθέτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required