22 Νοε 2019

Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου - Στηρίζουμε την απόφαση του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων

Να στηρίξει τη δημοτική αρχή ζητά από τους σαμιώτες ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου, ο οποίος καλεί τους κατοίκους του νησιού να επιδείξουν νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ομοψυχία.

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου στην έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποίησε χθες ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει την απόφαση του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ανατολικής Σάμου να υποβάλουν την παραίτησή τους σε περίπτωση που η Κυβέρνηση εμμείνει στις θέσεις της και δεν ανακαλέσει την απόφασή της να φιλοξενεί σε μόνιμη βάση “5000+ άτομα” στο νέο ΚΥΤ στη θέση «Ζερβού».

«Οφείλουμε να διατρανώσουμε με εμφατικό τρόπο και με κάθε νόμιμο μέσο ότι το νησί δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιου είδους δομές , δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το διπλό βάρος της καθημερινής εισόδου από τη μία, αλλά και της μόνιμης παραμονής από την άλλη, χιλιάδων ανθρώπων.

Καλούμε τον Σαμιακό λαό να στηρίξει τη Δημοτική Αρχή και τον Σαμιακό λαό να επιδείξει νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ομοψυχία. Να κωφεύσει στις φωνές των «ακραίων» και να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας τη «νέα κατάσταση πραγμάτων» που εμφανίστηκε στο νησί εξαιτίας των εξαγγελιών και των αποφάσεων της Κυβέρνησης που είναι καταστροφικές για το τόπο , για μας και τα παιδιά μας», αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required