17 Δεκ 2019

Η εκδήλωση της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης, που έγινε το στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Σάμου.


Η εκδήλωση περιλάμβανε κουκλοθέατρο με σκετς που αφορούσε τις σχέσεις του παιδιού με τους γονείς, ενώ ακολούθησε συζήτηση για το ίδιο θέμα με τη συμβολή του ψυχολόγου, κ.  Νίκου Καλδιριμιτζιάν.

Στη συνέχεια η Θεατρική ομάδα της Παιδικής Φωλιάς Παγώνδα παρουσίασε δύο σκετς για το Περιβάλλον και την Ειρήνη. Ακολούθησε το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη βοήθεια της Νανάς Νικολάου στο αρμόνιο. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν αρμυρά και γλυκά κεράσματα.



Για τους μεγάλους υπήρχε, όπως κάθε χρόνο, το «Παζάρι Ειρήνης» με όμορφες κατασκευές και γευστικές επιλογές για δώρα, έργα και προσφορά μελών και φίλων της Επιτροπής από όλο το νησί. 

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με μεζέδες και κρασί και με τους μουσικούς, Μανώλη Καραβασίλη, Δημήτρη Λεκάτη, Δημήτρη Σοφιανό, Άννα Παλαμάρη , Χριστίνα Χαρτζανιώτη και Νίκο Καρβούνη να απογειώνουν το κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες, η Επιτροπή Ειρήνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Σάμου, συνεχίζουν τη συγκέντρωση ρουχισμού και τη διανομή του σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required