8 Δεκ 2019

Σήμερα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Σάμου


O Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί όλους τους δημότες σήμερα, στις 18:00, στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου σε μια όμορφη γιορτινή εκδήλωση  για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με μηνύματα αγάπης και χαράς.

Δράσεις και μουσικά προγράμματα  θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων, καθώς και την όμορφη αναμονή για το ξεκίνημα του νέου έτους.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία σε συνεργασία της Φιλαρμονικής Βαθύλλου «Αντώνης Γεροχριστοδούλου» και της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών «ΕυΩΔΗα», συνοδευόμενοι από χορογραφίες του Samos School of dance.

Και αν δεν μπορούμε να τα πάμε εκείνο το ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το «τέλειο» γράμμα και να το αποστείλουν στον Άγιο Βασίλη.

Οι μαθητές του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα μας «γλυκάνουν» με χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές και  κεράσματα.

Πολλές εκπλήξεις ακόμη και events σας περιμένουν σε ένα χριστουγεννιάτικο και γιορτινό περιβάλλον!

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά τη Φιλαρμονική Βαθύλλος «Αντώνης Γεροχριστοδούλου», την παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών «ΕυΩΔΗα», την Samos School of dance, τα ΕΛ.ΤΑ και το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Σάμου για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον  χρυσό χορηγό «Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη» που με την οικονομική του προσφορά και την πολύτιμη συμβολή του θα υποστηρίξει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας σε μια δύσκολα οικονομική περίοδο, που η στήριξη όλων συμβάλλει θετικά.

Κρατήστε, λοιπόν, θέση στην πιο γλυκιά προσμονή και φύγαμε να δούμε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η γιορτινή πρωτεύουσα του νησιού μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required