19 Ιαν 2020

«Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με Όραμα για το 2023»


Το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα της Επιστημονικής Ημερίδας: «Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με Όραμα για το 2023», παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Διονυσίου.

Τα κύρια θέματα της Ημερίδας αφορούσαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, τους κομβικούς άξονες στρατηγικής, τον ενεργειακό σχεδιασμό, την πολιτιστική δικτύωση και την κοινωνική οικονομία ως νέες πτυχές, που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές Αρχές για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό και τον Επιχειρησιακό Προγραμματισμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών κος Θεοδωρικάκος, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης και ο κ. Παπαστεργίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Τρικκαίων. Στο Συνέδριο συμμετείχαν περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, στελέχη και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού.Ο κύριος Διονυσίου συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία καθώς προέβη και σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον κ. Παπαστεργίου, σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Ανατολικής Σάμου οι οποίες θα βασίζονται σε μια νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική, βασισμένη σε ευέλικτες διαδικασίες & λιγότερη γραφειοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required