30 Ιαν 2020

Σειρά δράσεων του δήμου Ανατολικής Σάμου για την προώθηση της Σάμου στην τουριστική αγορά της Τουρκίας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στα πλαίσια των προσπαθειών του για διεύρυνση και αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ του νησιού μας και βασιζόμενος στο μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος που διαθέτει, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, μια σειρά δράσεων με στόχο την προώθηση και την προβολή του νησιού μας στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Τουρκίας.

Η πρώτη δράση αφορά τη διοργάνωση, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ειδικής εκδήλωσης παρουσίασης του νησιού μας ως τουριστικού προορισμού. Σε αυτό, πέραν των παρουσιάσεων και των συναντήσεων, προετοιμάζεται και εξειδικευμένη γευσιγνωστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου που απευθύνεται σε διακεκριμένους εκπροσώπους των Τουρκικών και διεθνών αρχών, μέσων ενημέρωσης, επιχειρηματιών, επιστημόνων καθώς και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Χθες, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των φορέων του τουρισμού καθώς και τοπικών παραγωγών με σκοπό την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Οι επιχειρηματίες και παραγωγοί που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Τουρισμού, κας Δέσποινας Κάϊλα στο τηλέφωνο 2273353529 έως την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, είτε να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαμιώτες, μυαλό δεν έχετε;;;;
Θα πάθουμε ότι και η Κύπρο.
ΞΥΠΝΉΣΤΕ.......

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Άνω - Βαθύ

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required