28 Ιαν 2020

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την Προοδευτική Κϊνηση Γυναικών Σάμου

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου, η οποία περιλάμβανε τον απολογισμό δράσης για τα έτη 2017, 2018, 2019, τον οικονομικό απολογισμό, την τροποποίηση ορισμένων άρθρων του Καταστατικού και την ενημέρωση για την καμπάνια της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, που αναφέρεται στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, που αφορούν τις εργαζόμενες στην Υγεία, τα ξενοδοχεία και στον ιδιωτικό τομέα.

Διαμορφώθηκε ένας πρώτος προγραμματισμός δράσης για το 2020, όπου δόθηκε προτεραιότητα στην καμπάνια της ΟΓΕ « Λάστιχο ωράριο- Λάστιχο Ζωή- Γυναίκα Οργανώσου για την Ανατροπή» και στο θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής και της μοναδικής παιδιάτρου του Νοσοκομείου Σάμου.

Για το θέμα της παιδιατρικής κλινικής διαμορφώθηκε σχετικό κάλεσμα προς Συλλόγους και άλλους φορείς, για συνάντηση και οργάνωση κινητοποίησης.

Στη συνέχεια έγινε η σχετική ψηφοφορία και αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε Σώμα και θα ξεκινήσει την υλοποίηση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.

Το νέο Δ.Σ απαρτίζεται από τους Αμπατζή Ευαγγελία, Δεμερτζή Αγγελική, Ευσταθίου Μέριλην, Καρβούνη Ρίτα, Παπανικολάου Σοφία, Τριπόδη Βιολέτα  και Χαντίν Αναστασία.

Τέλος, εκδόθηκε ψήφισμα για το θέμα του Προσφυγικού Μεταναστευτικού, στο οποίο ζητούν το κλείσιμο του ΚΥΤ και τη μη ύπαρξη άλλου, τη μεταφορά των μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα και στη συνέχεια στις χώρες που επιθυμούν, ειδική μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά με κρατική ευθύνη και την κατάργηση της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required