12 Φεβ 2020

Πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με τον Παύλο Χρηστίδη

«Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, η “Άριστη” Δεξιά του κ. Μητσοτάκη συναγωνίζεται την “Αδέξια” Δεξιά του κ. Τσίπρα για το ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να ρίξει τη χαριστική βολή στο μέλλον του νησιού μας και των κατοίκων του, στο μέλλον της νέας γενιάς και των παιδιών μας. Στο σχέδιο τους να καταστήσουν τη Σάμο και τα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αποθήκες ψυχών είμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι τους», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, και ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο “AEOLIS” με κεντρικό ομιλητή τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Παύλο Χρηστίδη.

Σχετικά με την έκδοση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει:

“Το δήθεν «επιτελικό» κράτος της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί την κρίση στα νησιά. Υποσχέθηκαν να λύσουν προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η πασαρέλα «αρίστων και ικανών» δημιούργησε περισσότερα. Οι υπεύθυνοι άλλαξαν, κανείς δεν παραιτήθηκε.

Υποσχέθηκαν αποσυμφόρηση και δημιούργησαν μεγαλύτερη συμφόρηση. Αφού προσπάθησαν να μεταθέσουν τις ευθύνες στους εγκλωβισμένους και τις ΜΚΟ, τώρα επιδίδονται σε ασκήσεις αυταρχισμού εναντίον των τοπικών κοινωνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους στα ΜΜΕ. Διχάζουν αντί να ενώνουν.

Η μεσονύκτια δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία επιτάσσονται ακίνητα στα νησιά είναι η επιβεβαίωση της αποτυχίας τους. Σε βάρος της χώρας, των κατοίκων της και της κοινωνικής συνοχής. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το δράμα που εκτυλίσσεται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required