27 Φεβ 2020

Κώστας Μουτζούρης: "Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους"

Παρά την απόφασή του να συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από εκ νέου επικοινωνία που υπήρξε για να εκπροσωπήσει θεσμικά τα αιτήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου, αυτό δεν κατέστη εφικτό, λόγω της ακύρωσης της πτήσης από Μυτιλήνη, με την οποία θα ταξίδευε.

Λίγο νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πως «όπως θεσμικά αρμόζει σε έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και με τη γνώση ότι δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα θα υπερασπιστώ τις θέσεις και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα παραδώσω το ψήφισμα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου»

Νωρίς το πρωί ο κ. Μουτζούρης, μετά τη συνάντηση με εκατοντάδες κατοίκους έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στέκομαι δίπλα στους νησιώτες, θα διεκδικώ για αυτούς! Δεν χωρούν προσωπικές ευθιξίες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα! Δεν παραιτούμαι, αγωνίζομαι δίπλα στους νησιώτες και τιμώ τον αγώνα τους!".



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Ενισχύονται οι περιπολίες στα νησιά - Αναβάθμιση των ελέγχων στα σύνορα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Επιτέλους θα φυλαχθούν τα σύνορα, ελέω κορωνοϊού.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required