7 Απρ 2020

Σε λειτουργία από αύριο ο Ψηφιακός Βοηθός του δήμου Ανατολικής Σάμου

Από αύριο, 8 Aπριλίου, ο δήμος Ανατολικής Σάμου έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δημότες του, δημιουργώντας ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή τους, θέτοντας σε λειτουργία τον Αυτόματο Ψηφιακό Βοηθό.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο και καινοτόμο εργαλείο το οποίο θα είναι διαθέσιμο και ανοιχτό προς χρήση σε κάθε πολίτη μέσω του facebook messenger, https://www.facebook.com/islandofsamos/, με πρόσβαση σε πλήθος δεδομένων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19 και όχι μόνο. 

Με τη χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, θα δίνονται απαντήσεις με αυτοματοποιημένο τρόπο και θα λειτουργεί προς το παρόν μέσα από το facebook. 

Στόχος να δημιουργηθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη διεύρυνση του αναπτυξιακού ρόλου του Δήμου, μέσω της βελτίωσης της ικανότητάς του να βελτιώνει όσο το δυνατόν περισσότερο την ποιότητα και την αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Για λόγους συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) παρακαλούνται να μην στέλνουν προσωπικά δεδομένα. 


Να σημειωθεί πως ο  Ψηφιακός Βοηθός λειτουργεί για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά τους άλλους τρόπους επικοινωνίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required